Hogyan rendezz házibulit anélkül, hogy felforgatnád otthonod?

Nos, eléggé elfoglaltak vagyunk manapság… Kevés az idő a családtagjainkra, a barátainkra meg pláne… Szívesen meghívnád őket, de sajnos nem fér bele, hogy előtte 1 napig takaríts, főzz, előkészülj, utána pedig 2 napig takaríts…

Ezúttal rátaláltál a megoldásra: kizárólagos teremhasználattal lehetsz összejöveteled házigazdája 100% takarítás-, és mosogatás mentesen!

Ha kedvenc sütikédet, vagy a specialitásodat fel szeretnéd kínálni, mi szívesen tálaljuk… A tortameglepetés sem probléma…

Ha azonban nem szeretnél bajlódni, válassz a helyszíni konyhánk kínálatából, ahol a menüsort Te állítod össze, mi pedig frissen, kizárólag a Te megrendelésedre elkészítjük. Ha marad, az sem baj, természetesen elcsomagoljuk.

Na mi kell még egy jó házibulihoz? Nem utolsó sorban italok… 🙂 Akár helyszíni rendeléssel, akár előre megbeszélt mennyiségben szolgáltatjuk Nektek az alkoholos és -mentes nedűket. Az előre rendelt italokat a vendéglátós áraknál kedvezőbben rendelheted.

Zene? Hm… Nagyon fontos… Nem kell tartanod a hangerőtől, használhatjátok hangfalainkat, erősítőnket, amiből az ingyenes wifivel és táblagéppel (vagy saját telódról, laptopról) az szól, amit Ti szeretnétek. De akár zenekart is rendelhetsz, ha úgy tartja kedvetek.

Mostmár csak a vendégeid hiányoznak a bulihoz! Abból pedig minél több van, annál jobb a hangulat és az italkedvezmény…:-)))

Hogy meddig maradhattok? Az éttermekkel ellentétben itt a vacsora után addig maradtok, ameddig hangulatotok kívánja, személyzetet végig biztosítunk… És a rendezvénybe belefér egy biliárd, csocsó, darts játék is, vagy éppen egy kellemes kerekasztal beszélgetés…

Ja, és fontos, hogy legyen tánc! 🙂