Minden hosszúnak vége van egyszer…

Életünkben minden átmeneti, a körülmények körülöttünk változnak, közvetlen ráhatásunk nincsen sajnos… Arra viszont van ráhatásunk, hogy hogyan érezzük magunkat, hogyan éljük meg a nehéz helyzeteket.

Ez év menyasszonyai kiemelten stresszes helyzetben vannak. Ez év menyasszonyai nem csak azon aggodalmaskodnak, hogy a lakodalom végéig kitart-e a kiszemelt csodafrizura, hogy sikerül-e lefogyni addig még 5 kg-ot, hogy tökéletesen álljon a menyecskeruha, hogy nem lesz-e rágós a marhapörkölt, hogy tetszeni fog-e minden vendégnek a dj, hogy ceremóniamestert vagy vőfélyt fogadjunk, hogy hány emeletes legyen a torta, hogy mi legyen az éjféli vacsi, hogy svédasztal legyen vagy felszolgálás, hogy élő vagy művirág legyen, hogy ki üljön Marika néni mellé, hogy reméljük nem esik az eső stb..

Ez év menyasszonyai legfőképpen azon aggodalmaskodtak, hogy EGYÁLTALÁN MEG LEHET-E TARTANI?! Ha lehet hány óráig? Hány fővel? Eljön-e a nagyi? Meg az uncsitesó Londonból?

Ez év menyasszonyai CSODAMENYASSZONYOK, akiknek kitartást kívánunk ezen nehéz időszakban, amikor is életük legszebb napját tervezgetik.. Kívánjunk, hogy ne adjanak fel a szervezkedéssel, nemsokára itt van 2021, amikor megújult erővel és tiszta szívvel újra találkozhatunk, és valóra válik a csodaesküvő!

Addig is tekintsétek meg All INCLUSIVE ESKÜVŐI AJÁNLATUNKAT és KATALÓGUSUNKAT 2021 évre, kizárólag Csodamenyasszonyoknak!

Hamarosan ITT!!!